Twente Trucks is al bijna 15 jaar een begrip in gebruikte trucks, trailers en vans en is dan ook een van de toonaangevende bedrijven van Nederland als het om betrouwbare partners gaat.

In de import en export markt van gebruikte trucks, trailers en vans welke wij in geheel Europa inkopen en die wij over de gehele wereld exporteren. Dit allemaal door onze uitgebreide service pakketten die wij leveren zoals:
• Het regelen van export documenten voor buiten de E.U. (MRN) (EX1)
• Het regelen van transport naar elke haven in Europa, rijdend of per dieplader
• Het beladen van gekochte rijdende combinatie, bv trucks of vans of onderdelen in opleggers of aanhangers, te laden bij ons op locatie
• Ook het regelen van verschepingen is aan ons besteed door het vakkundige team
• Het vastzetten van lading op de manier zoals de klant het wenst d.m.v. kettingen, spanbanden of het vastlassen van de. lading
Onze voorraad is meestal rond de 40 eenheden, zit er voor de klant niets interessants tussen, dan kunnen wij altijd in overleg de juiste voertuigen voor u organiseren.

Twente Trucks Services

De service die wij leveren aan onze klanten kan variëren van export kenteken incl. verzekeren tot het regelen van het export kenteken, zowel Nederlands als Duits of Hongaars zodat het zelfs tot buiten het continent Europa over de weg kan worden vervoerd.

Ook kunnen wij RDW werkzaamheden voor u verrichten zoals afmelden van NL kenteken, hier zijn wij voor geautoriseerd.
Ook Nederlandse keuringen kunnen wij voor u verzorgen zodat er voor uw geleverde truck een originele Nederlandse registratie komt.

Voorwaarden
Onze voorwaarden staan op onze site vermeld en hangen zichtbaar in ons kantoor aan de
Morsweg 24A, 7461 AG te Rijssen.